Welkom bij onze peuterspeelzaal!

Het moment dat uw kind naar de peuterspeelzaal gaat is een hele stap. Daarom doen wij er alles aan om u en uw kind(eren) zich z.s.m. bij ons thuis te laten voelen. De peuterspeelzaal (PSZ) is een onderdeel van het Integraal KindCentrum (IKC) De Kubus

Peuterspeelzaal de Kubus
Bij onze peuterspeelzaal staat het kind voorop. We stimuleren veelzijdige ontwikkeling door een breed aanbod van activiteiten. We letten daarbij goed op wat uw kind wil en kan! Ieder kind heeft behoefte aan veiligheid, geborgenheid en genegenheid. Ieder kind wil gehoord en gezien worden, is nieuwsgierig en wil graag uitgedaagd worden. Ieder kind wil graag ruimte om zelf te ontdekken, zelf het tempo en de wijze van ontwikkelen bepalen. Ieder kind wil zelf, maar ook samen met anderen de wereld ontdekken.

Daarom bieden wij kinderen
-een veilige basis, waar zij zichzelf kunnen zijn, zich gerespecteerd en geaccepteerd voelen. -de kans vaardigheden en kennis op te doen, die ze nodig hebben voor nu en later, op school en in de samenleving om goed te kunnen functioneren.

-De kans om zich sociale vaardigheden eigen te maken. De groepsomvang (maximaal 16 kinderen per groep) biedt veel mogelijkheden om kinderen een veilige en uitdagende speel-,leer-en werkomgeving te laten hebben met ervaren en betrokken medewerkers.

Onze prachtige ‘spannende’ tuin is ontworpen, samen met een gespecialiseerde architect specifiek gericht op het jonge kind. U, uw kind en de pedagogisch medewerker raken vertrouwd met elkaar door onze persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. We hebben een cultuur waarbij pedagogiek en didactische aanpak op elkaar zijn afgestemd. Bekijk ook eens onze activiteiten!

Contact
Voor vragen, opmerkingen of suggesties over onze peuterspeelzaal kunt u terecht bij onze pedagogisch medewerkers of bij Hanna Heeremans, teamleider. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden van 9.00-11.45 en 13.00-15.00 uur via 0487-512750 of via h.heeremans@spommaasenwaal.nl.