0487 512 750 [email protected]

Inloopavond

Elke maand is er een inloopavond van
18.00 tot 20.00 uur.

Vanwege de Coronacrisis zijn er voorlopig geen nieuwe inloopavonden gepland.

Bij eerdere interesse is er altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen, om op een ander moment een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom op ons kinderdagverblijf. Wij vertellen u graag hoe wij werken en geven antwoord op uw vragen.

KDV

SPOM Kinderopvang gaat verder als KION

SPOM Kinderopvang gaat verder onder de naam KION. Onder de vlag van KION kunnen we de kinderopvang in Druten en West Maas en Waal verstevigen en toekomstbestendig maken. Wilt u meer informatie over de locaties of uw kind aanmelden, ga dan naar de website van KION.

Het moment dat uw kind naar het KDV gaat is een hele stap.
Daarom doen wij er alles aan om de opvang zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat u, uw kind en pedagogische medewerkers snel met elkaar vertrouwd raken.

Kinderdagverblijf locatie KC De Kubus

Bij ons kinderdagverblijf staat het kind voorop. We stimuleren een veelzijdige ontwikkeling door een breed aanbod van activiteiten. We letten daarbij goed op wat uw kind wil en kan. We streven ernaar een verlengstuk van de thuissituatie te zijn. U, uw kind en de pedagogisch medewerker raken vertrouwd met elkaar door onze persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. We hebben een cultuur waarbij pedagogiek en didactische aanpak op elkaar zijn afgestemd. We bieden een veilige en uitdagende speel-, leer- en werkomgeving met ervaren en betrokken medewerkers. Onze prachtige ‘spannende’ tuin is ontworpen, samen met een gespecialiseerde architect, voor kinderen van 0 tot 4. Binnen maken we alleen gebruik van ruimtes op de begane grond, die zo zijn ingericht dat er voor ieder kind wat wils is. Het moment dat uw kind naar het kinderdagverblijf gaat is een hele stap. Daarom doen wij er alles aan om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties over het kinderdagverblijf kunt u terecht bij onze pedagogisch medewerkers en bij Betsie Kersten, clustermanager Kinderopvang. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden via 0487-512750 en via email [email protected]. Voor algemene informatie of vragen over uw overeenkomst kunt u op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur terecht bij de afdeling klantrelaties, 024-3822655 of [email protected].

Vacatures

We zijn op zoek zijn naar invalkrachten voor het kinderdagverblijf en de bso.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betsie Kersten clustermanager Kinderopvang.
Via email: [email protected] of via telefoonnummer 0487-512750.